Magnífic CESA7 de les seleccions S16 i S18: dos ors per a les noies i dos bronzes per als nois

Les noies dominen el CESA7

Les seleccions catalanes femenines S16 i S18 van ser les grans dominadores del Campionat d’Espanya de Seleccions de Rugby a VII (CESA7) a Valladolid. Les infantils i les cadet de Catalunya van pujar fins el graó més alt del podi després d’un cap de setmana rodó, mentre els nois aconseguien la medalla de bronze.
Els combinats entrenats per Roser Borràs (S16) i Toni Andreu (S18) no van donar opcions als seus rivals i van proclamar-se campiones de forma merescuda. Especialment les S16 van mostrar-se autoritàries al Pepe Rojo, començant dissabte amb dues contundents victòries per 49 a 0 davant Castella i Lleó i 43 a 7 contra Aragó. Diumenge, en el grup que s’hi jugava el campionat, les catalanes van superar València per 0 a 38 i Madrid per 31 a 12, aconseguint així penjar-se la medalla d’or al coll.
resultats S16 femeni diumenge
 
Igualment brillant va ser el campionat de la selecció S18, que va arrencar dissabte amb un partit còmode davant les Balears (27 a 0) però va haver de mostrar la seva millor versió per superar Madrid (19 a 12). Classificades per a les semifinals de diumenge, les cadet van atropellar Castella i Lleó 38 a 0 i a la final van tornar a mostrar-se superiors al rival, València, que no va poder anotar ni un assaig i queia 0 a 24. Així, les noies de la S18 sumaven el segon títol per a Catalunya.
resultats S18 femeni diumenge

IMG-20190624-WA0021

La selecció S18, campiona d’Espanya


Menys fortuna van tenir els nois de la Ginesta a Valladolid, quedant tercers en els dos casos. Apujaven el teló del CESA7 els S16 dissabte amb tres triomfs (36 a 0 vs Múrcia, 43 a 12 davant Galícia i 15 a 7 amb Castella i Lleó), classificant-se així per als quarts de final. Diumenge va arrencar amb bon peu per als de Danilo Patella, que superaven 17 a 12 Castella i Lleó en un enfrontament molt ajustat. Lamentablement, a les semifinals Andalusia va vèncer-los 20 a 7 i deixava Catalunya amb opcions de quedar com a màxim tercera, posició que va assolir derrotant València 27 a 7 per adjudicar-se el bronze.
resultats S16 masculi diumenge
El camí de la selecció S18 masculina va ser similar, doncs començava amb dos còmodes triomfs contra Aragó (43 a 0) i Castella i Lleó (43 a 14), però el mateix dissabte els de Jean Luc Trogno queien contra les Balears en el tercer partit del Grup per un agònic 17 a 19. Amb la derrota, els catalans entraven a les semifinals, però davant es trobaria un Madrid que acabaria sent campió i que els vencia 22 a 12. Així, els quadribarrats jugaven el partit per al bronze i es trobaven de nou a les Balears, al qui aquesta vegada superaven 7 a 20 per acabar el torneig amb un bon regust de boca i la quarta medalla per a Catalunya.
resultats S18 masculi diumenge

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres