Fotografia de UFEC

La Federació Catalana de Rugby ha arribat a un acord amb la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) aquest mes de novembre per donar un servei personalitzat als seus clubs a través de l'Oficina d'Atenció als Clubs.

Aquest servei consisteix en l'assessorament professional en les àrees de legal, comptable i impositiva, facilitant als clubs la ressolució d'aquestes qüestions. És a dir, ofereix la possibilitat de millorar tot allò que fos necessari per a una gestió eficaç de les oficines de treball dels clubs.

La Federació Catalana de Rugby i la UFEC volen donar el millor suport als seus clubs perquè puguin centrar-se en la competició i tinguin el suport de gestió.

 

IMG_2782

 

El president de la FCR, Ignasi Planas, està molt satisfet amb l'acord, que creu que serà de gran ajuda per als clubs: "L'Oficina d'Atenció als Clubs ens permet ajudar als clubs d'una manera directa amb la força de gestió que té la UFEC, i ens dona una eina de treball amb els clubs, en la seva gestió del dia a dia que estem segurs que serà molt útil per a totes les entitats que conformen la Federació".

Per això, els propers dies es convocarà a una reunió a tots els clubs catalans de rugby per explicar amb detall en què consisteix aquesta Oficina d'Atenció als Clubs i com beneficiar-se dels seus avantatges.