La Feixa Llarga va acollir diumenge el primer Torneig de Destreses femení S16 i S14. Cinc clubs van acudir a la cita amb diferents equips que van participar dels reptes que proposaven les federacions catalana i espanyola de rugby per posar a prova les "skills" de les jugadores.

El jurat format per Aroa González, Irela Arbonès i Sara Soto juntament amb els àrbitres del Comitè d'Àrbitres de Rugby de Catalunya Marc Riera, Juan Carlos Cañete, Carlos Guerrero i Ramon Racionero va ser l'encarregat de puntuar cada una de les proves en un matí en què les jugadores van divertir-se i esforçar-se per superar els reptes.

Amb l'INEF Lleida, BUC, UE Santboiana, RC L'Hospitalet i CR Cervelló com a participants, les jugadores van dur a terme les set proves (1. Circulació de jugadores, 2. Tir a pals, 3. Joc al peu i recepció, 4. Dos contra 1+1, 5. Atac/Defensa 1 contra 1, 6. Empenta segura, 7. Reglament) per intentar guanyar-se el dret de viatjar aquest cap de setmana a Madrid per assistir al Campionat d'Espanya.

196839482_935246500377192_8908778607263681642_n

Després de realitzar les proves, els equips guanyadors van ser l'INEF Lleida en categoria S16 amb una puntuació de 172 punts (34 més que la Santboiana) i el CR Cervelló en categoria S14 amb un total de 160 punts (5 més que el BUC).

D'aquesta manera, ambdós equips es coronaven campions de Catalunya del Torneig de Destreses i podran assistir al Campionat d'Espanya d'aquest cap de setmana i a la final de diumenge de la Liga Iberdrola entre el Majadahonda i el Cisneros.

Primera edició molt positiva i esperançadora d'aquesta iniciativa que vol fomentar la pràctica i la competència entre les jugadores de rugby d'entre 12 i 16 anys.