Amb motiu de les noves restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Rugby ha decidit ajornar l’inici de les competicions 15 dies.

Si bé la FCR tenia previst arrencar les lligues el darrer cap de setmana del mes de novembre, les noves mesures i l’evolució de la pandèmia al nostre país han portat la direcció esportiva i la Junta Directiva a posposar el tret de sortida de les competicions.

Així, i sempre a l’espera que les dades epidemiològiques i les autoritats pertinents ho considerin oportú, les lligues catalanes començaran el cap de setmana del 12 i 13 de desembre.

Si es pot complir amb les previsions, els partits amistosos es podran celebrar des del 14 de novembre, un mes abans de l’inici.

La Federació té previstos escenaris alternatius per a més endavant en cas que el mes de desembre no sigui possible començar. Mentrestant, es pot seguir entrenant seguint els protocols establerts i encoratgem a tots els clubs a seguir treballant amb el mateix rigor i paciència com fins ara.