L'INEF Lleida va proclamar-se dissabte flamant campió de la Segona Catalana femenina. L'equip lleidatà arribava a la final davant el Shamrock RC mallorquí amb l'etiqueta de favorit, i davant el repte de demostrar que eren el millor equip de la lliga, les de la terra ferma no van decebre.

La Caparrella va vibrar amb el joc local, que va ser clar dominador d'una final que va acabar amb un contundent 62 a 0 favorable a les lleidatanes.

Amb quatre marques en el primer temps i sis en el segon, les noies entrenades per David Carreras van assolir el campionat i tanquen l'any amb una copa més a les vitrines.

EL2HfFiXYAAtBvl

 

Segon any, segona final

Tot i que el resultat va ser favorable a l'INEF, el Shamrock RC ha tornat a demostrar que és un equip a tenir molt en compte.

El conjunt de Mallorca competeix per segona temporada a les lligues catalanes, sempre de visitant (amb tots els afegits de viatjar cada cap de setmana), i després que l'any passat s'enduguessin la Segona Catalana, enguany han arribat a la final, posant de manifest la feina incansable i constant de jugadores, cos tècnic i club.

Acta del partit