Deu anys més tard, el RC L'Hostpitalet ha tornat a guanyar la Copa Catalana Masculina. I ho ha fet en l'última jugada de la final, ja que el Gòtics RC va posar-li les coses molt difícils als de la Feixa Llarga.

De fet el matx començava de cara per als Mamut, que davant la seva afició van créixer per anotar un assaig al minut 3 gràcies al centre xilè Felipe Ausset.

L'Hospitalet responia amb dos xuts als minuts 21 i 27: el primer de cop de càstig de  Fede Lepore, qui acabaria sent el gran protagonista del partit, i el segon un drop de Tomas Carruthers.

Tres minuts més tard, Tobías Bunge assajava per als visitants, però un cop de càstig de Gonzalo Sánchez valia 3 punts al Gòtics i enviava el partit a vestidors 8 a 11.

gotvcis hospi

La segona meitat va ser molt més travada, i va estar marcada per les expulsions als primers minuts de Gonzalo Sánchez per part del Gòtics i d'Èric Fajardo de l'Hospitalet.

Amb un jugador menys cada un, el joc es va ressentir i va caldre esperar fins el minut 64 per veure la següent anotació; un nou cop de càstig de Lepore.

Amb el 8 a 14 i el temps corrent a favor seu, l'Hospitalet va veure com el Gòtics li aconseguia remuntar l'enfrontament al minut 78 amb una marca de Víctor Carbonell i virtualment deia adéu a la Copa.

Però els partits no s'acaben fins que l'àrbitre pita el final, i Fede Lepore encara no havia dit l'última paraula. L'aler argentí va convertir-se en l'heroi del dia amb una marca amb el temps ja complert i remuntava de nou el partit per guanyar 15 a 19 i endur-se la Copa Catalana a les vitrines de la Feixa Llarga.