Fotografia de Manel Herrero

El segon equip del RC L'Hospitalet va aconseguir una nova copa de campions per a les vitrines del seu club: la de la Segona Catalana Masculina.

Els de la Feixa Llarga van fer bo el llarg viatge fins a Andorra i en la final de la lliga van superar el VPC Andorra "B" per 5 a 24 en una gran actuació coral.

I és que els visitants van agafar un bon avantatge des de ben aviat, anotant al quart d'hora de partit de la mà de l'aler Pablo Mejuto, i al cap de deu minuts gràcies a l'altre aler, Alejandro Carrasco, que després d'una intercepció es va creuar tot el camp per plantar sota pals.

La ferida es va fer més profunda per als andorrans abans del descans amb un try del pilar Joel Bastias que deixava un 0 a 19 de cara a la segona meitat.

Una segona meitat eixuta en anotació que tan sols va veure dues marques: la del tercera línia de l'Hospitalet Matías Rodríguez, i l'assaig de l'honor que va aconseguir el mig de melé local Pol Roig.

Així, el RC L'Hospitalet sumava un títol de campions després d'acabar quart a la fase regular i superar primer el líder Banyoles/Ripoll a les semifinals i al VPC Andorra "B" a la final.