Fotografia de Jaume Andreu

Diumenge és el dia. Les seleccions catalanes S16 i S18 poden acabar amb les temporades de sequera de títols en aquesta categoria quan es jugui la darrera jornada del Campionat Autonòmic.

Diumenge al Camp del Riu Túria contra València a les 10.30h (els S16) i a les 12.30h (els S18), Catalunya té la paella pel mànec per aixecar els dos títols de campions.

Els primers ho tenen més assequible, ja que la selecció de Santi Monteagudo és líder del Campionat S16 amb 19 punts, 3 més que Madrid i 7 més que València, i per tant una victòria li valdria per assegurar-se la copa.

Amb un récord impecable de quatre victòries en quatre partits, Catalunya S16 presumeix de la millor defensa del torneig i vol repetir les actuacions sòlides que l'han caracteritzat tot el campionat per acabar el dia de diumenge al graó més alt del podi.

 

3
4

 

Catalunya S18, més díficil però no impossible

Uns altres que podrien acabar amb la mala ratxa dels darrers anys són els S18. El combinat dirigit per Jordi Justícia també depèn d'ell mateix per ser campió, però la pujada és més empinada.

Segons del Campionat Autonòmic S18 amb 14 punts, els catalans s'enfronten al líder, València, que encapçala la classificació amb 18 punts. Per tant, només una victòria amb bonus ofensiu (i negar-li el defensiu als valencians) serveix als quadribarrats, ja que un empat a punts beneficiaria als valencians, amb un average superior.

Diumenge pot ser, doncs, un dia per recordar per als joves dels dos XV de la Ginesta, que marxaran dissabte cap a València per fer-hi nit i ja començar a preparar aquesta cita.