L'activitat de les seleccions catalanes no s'atura; aquest cap de setmana és el torn dels combinats S16 i S18 de la Ginesta. A Mallorca, contra la selecció de les Balears, els equips cadet i juvenil jugaran la quarta jornada del Campionat Autonòmic amb un objectiu compartit: tornar a casa amb la victòria.

Els camins d'una i altra selecció van començar de la mateixa manera, amb derrota a Madrid, però des de llavors els resultats i les dinàmiques han estat diferents.

Mentre la selecció S16 ha guanyat els dos partits jugats a casa contra Andalusia (32 a 17) i València (23 a 22), la S18 no ha tingut fortuna, perdent els dos enfrontaments (3 a 15 i 7 a 10) degut al poc encert i la poca fortuna en atac.

Amb l'ambició d'aconseguir la tercera i la primera victòria respectivament, Catalunya S16 jugarà contra les Balears a les 11.30h i la selecció S18 ho farà a les 13.30h al camp Germans Escales.

A nivell de classificació, Catalunya S16 apunta a la segona plaça del Campionat (es troba a 2 punts d'Andalusia i a 6 de Madrid), mentre la S18 busca un triomf que la tregui de la penúltima posició de la taula.

Streaming Balears vs Catalunya S16

Streaming Balears vs Catalunya S18