Fotografia de Luz Fierro

Les seleccions catalanes S16 i S18 han tingut un final feliç al Campionat Autonòmic, acomiadant-se del torneig amb una victòria a Valladolid.

Els combinats infantil i cadet de la Ginesta van endur-se els triomfs del camp d'Arroyo i acaben la temporada en segona posició (els S18) i en tercera (els S16) dels campionats estatals que ha tornat a guanyar Madrid.

El matí de diumenge va començar ben d'hora amb el partit dels S16, i també ben d'hora, als 10 minuts, Oriol Jorba avançava als seus amb una marca.

Dos assajos més abans del descans (Oriol Marsinyac i Gonzalo Fernàndez) encarrilaven un triomf que van certificar abans del minut 20 de la segona meitat els assajos de Manu Castellanos i Mateo del Valle que deixaven el 0 a 29 definitiu.

CyL vs Cataluña m16 (10)

Més pedra va haver de picar la selecció S18 en el seu partit contra Castella i Lleó. Tot i que els catalans s'avançaven aviat amb un try de Luca Belsa, un assaig i un drop locals van prendre l'avantatge als de Jordi Justícia.

Un avantatge que no van recuperar els quadribarrats fins just abans del descans amb les marques de Pau Massoni i Marçal Carreras que posaven Catalunya amb 9 punts de marge per davant (8 a 17).

La represa va tornar a somriure els visitants amb el try de Felipe Terrádez, i tot i l'assaig local al 53', van ser els catalans els qui van segellar la victòria amb la segona diana de Carreras i amb un assaig d'Adur Casares que posava el 15 a 32 definitiu.

Així es posava punt i final a la temporada de rugby a XV de les seleccions catalanes S16 i S18, que en breus començaran les preparacions dels campionats de sevens.