Les seleccions catalanes S16 i S18 masculina s'acomiadaran de l'any 2022 amb un repte: aconseguir la segona victòria de la temporada al Campionat Autonòmic.

Després d'una primera jornada amarga amb dues clares derrotes davant Madrid, els combinats infantil i cadet jugaran diumenge al Camp del Riu de València davant les seleccions valencianes.

Per als S16 dirigits per Santi Monteagudo suposa una oportunitat de trencar l'empat a la classificació, ja que al Campionat S16 València i Catalunya empaten a 5 punts a la segona plaça per darrera de la líder Madrid.

Els infantils jugaran a les 14h al Camp del Riu amb fins a sis canvis al XV titular degut a baixes i lesionats, però amb el mateix objectiu: desplegar un bon joc per aconseguir un resultat positiu.

Els S18 també pateixen absències, fins a cinc, en el que serà un duel contra un equip que encara no coneix la victòria, ja que València ha perdut els dos primers partits del Campionat S18.

Els de Jordi Justícia arriben de vèncer a Sevilla per un ajustat 14 a 18 i un triomf a València (15.30h) els serviria per situar-se en segona posició si Castella i Lleó perd el seu partit amb Andalusia.

Els dos partits es podran seguir per streaming aquí.

XV inicials de Catalunya S16 i S18

alineacio s16 vs valencia
alineacio s18 vs valencia