Fotografia de Jaume Andreu

Les seleccions catalanes S16 i S18 masculines arrenquen el 2024 amb un repte majúscul: jugar contra les seleccions de Madrid a domicili.

La tercera jornada del Campionat Autonòmic porta als XV de la Ginesta cadet i infantil aquest dissabte al Camp de Rugby de Las Leonas del Ensanche, una instal·lació inaugurada a principis del 2022 que acollirà el sempre intens duel entre Madrid i Catalunya.

Tant els S16 com els S18 catalans han celebrat dues victòries en les dues jornades inaugurals del Campionat, amb els S16 de Santiago Monteagudo liderant la classificació juntament amb Madird amb 10 punts i els S18 de Jordi Justícia empatats a 9 punts al capdavant de la lliga amb València.

Els primers en jugar seran els S16, que ho faran a les 15.30h, mentre els S18 ho faran a continuació, a les 17h al mateix camp que porta el nom de la selecció estatal femenina.

Aquest 2024, doncs, comença amb l'assignatura pendent de les darreres temporades, guanyar a Madrid amb les categories de formació masculines i així encarar el Campionat Autonòmic del curs 2023/24.