Fotografia de Jaume Andreu

Les seleccions catalanes femenines S16 i S19 s'estrenaran en competició aquest cap de setmana. Diumenge a la Foixarda, els combinats entrenats per Roser Borràs rebran Castella i Lleó en els partits inaugurals del Campionat Autonòmic.

A les 10h les noies de la S16 i a les 12h les de la S19, els dos XV de la Ginesta disputaran el primer dels dos partits de la fase de grups, en què la primera classificada jugarà la final per aixecar la copa de campiones. L'altre rival és la selecció de Madrid, a la qual visitarem el cap de setmana del 9 i 10 de març.

Els partits d'aquest diumenge són claus per posar la primera pedra en el camí per arribar a la gran final en dues categories que s'estrenen, ja que la S16 femenina no havia competit encara en Autonòmics i la categoria S18 que sí que ho havia fet els darrers dos anys ara ho fa ampliada en S19.

Roser Borràs i Alberto Montero han estat treballant els últims mesos amb un ampli grup de jugadores, posant l'èmfasi en la formació de les noies i preparant-les per als partits d'alta competició.

Els dos partits de la Foixarda es podran veure en directe per La Xarxa+, de forma gratuïta per qualsevol dispositiu.