Fotografia de Jaume Andreu

El bon temps és sinònim de rugby a VII, i és que amb l'arribada de l'estiu al mes de juny les nostres seleccions de sevens, les Bès7ies, tornaran a la competició.

De moment preparen els Campionats Autonòmics (cap de setmana del 15 i 16 de juny per a les seleccions S16 i cap de setmana del 22 i 23 de juny les S18) amb una reformulació de l'estructura tècnica.

Per als combinats masculins, Jean Luc Trogno serà el director esportiu, amb Santiago Monteagudo com a seleccionador S16 i Jordi Justícia dels S18 i Mariano Laschera i Ramiro Robledo com a entrenadors assistents dels dos equips.

A l'apartat femení, Roser Borràs serà la directora dels sevens, amb Carla Rodríguez (S16) i Ángela del Pan (S18) com a seleccionadores i Anna Puig d'entrenadora assistent.

Amb aquests magnífics equips tècnics, els seleccionats han començat a entrenar fa una setmana amb un grup ampli de jugadors i jugadores, tot buscant no només el grup definitiu per competir als campionats, sinó també que un bon nombre de nois i noies puguin seguir formant-se als entrenaments de les seleccions catalanes.

El rugby a VII, doncs, tornarà a servir d'acomiadament d'una nova temporada de seleccions que, en l'apartat de XV ens ha deixat tres títols de campions estatals: els S16 masculí i femení i el S19 femení.