Dissabte arrenquen els Campionats Autonòmics de seleccions S16 i S18 amb una cita complicada: Madrid. Els infantils i els cadets de Catalunya es desplacen el cap de setmana a Madrid per començar un campionat que la temporada passada no es va celebrar degut a la Covid-19.

El Campionat estrenarà format, deixant a banda els dos grups de tres equips dels darrers anys per passar a competir tots sis junts (Madrid, Catalunya, Andalusia, Castella i Lleó, Andalusia, València i Balears), enfrontant-se en una lliga a una volta.

L'equip millor classificat al final de la lliga serà proclamat campió, mentre el descens es decidirà de manera conjunta amb els resultats dels S16 i els S18.

El primer classificat al final de la lliga sumarà 6 punts, el segon 5, el tercer 4 i així successivament... al final del campionat, la federació que tingui menys punts entre els dos campionats baixarà al Campionat Autonòmic B.

Així, les seleccions S16 i S18 de Catalunya, dirigides per Santiago Monteagudo i Jordi Justícia respectivament, s'estrenen dissabte a Madrid (16h els S16 i 17:45h els S18) després de dos intensos mesos de preparació. A finals de setmana coneixerem les alineacions per als partits.