Les Bès7ies tanquen les ESP7S en cinquena posició

Punt i final

Les Bès7ies van tancar aquest cap de setmana la temporada a València. Al Quatre Carreres, la selecció catalana de rugby a VII jugava la segona jornada de les Espanya Sevens Series (ESP7S) després que a la seu inaugural de Valladolid acabessin en quarta plaça.
Degut a la renúncia del VRAC Quesos Entrepinares, els València Barbarians van ocupar la plaça dels val·lisoletans i es va refer la composició dels grups de dissabte, amb les Bès7ies jugant en un Grup A altament competitiu.

D9K39bnXkAEnv7_

Les Bès7ies no van tenir sort dissabte


Els nois d’Àxel Serrano van arrencar el torneig  amb una derrota per la mínima davant Madrid (qui acabaria guanyant el torneig al Quatre Carreres), caient per una marca transformada (19 a 26). El segon  i tercer enfrontament es va decidir també per un sol assaig, doncs les Bès7ies van derrotar els València Barbarians 33 a 26 però van perdre 14 a 10 contra l’equip guanyador de les ESP7S, el Bera Bera basc.
Amb el regust amarg de no classificar-se per a les semifinals, el combinat català afrontava la competició de diumenge amb el clar objectiu de guanyar els dos partits i acabar en cinquena plaça. Dit i fet per a les Bès7ies, que van desfer-se sense problemes dels Ingenieros Industriales per 0 a 36 i en l’últim partit de les sèries van derrotar novament els Barbarians 12 a 35.
D9G1e88X4AAD7hB

Les Bès7ies tanquen les ESP7S cinquens


Així s’abaixava el teló de la primera edició de les ESP7S Series, amb el Bera Bera coronat campió de la competició i les Bès7ies cinquenes en la classificació global després de desplegar un bon joc tant a Valladolid com a València però faltats de fortuna en alguns enfrontaments clau. La temporada que ve, més i  millor.
D9L2EU8XUAEkD6jD9L2EUpXoAAe19o

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres