Les Bès7ies s'estrenen aquest cap de setmana a les ESP7S Sèries

Primera prova per a les Bès7ies

La selecció catalana masculina de rugby a VII (les Bès7ies) es posen en marxa aquest cap de setmana. El conjunt que entrena Àxel Serrano viatja a Valladolid en la primera edició de les Espanya Sevens Series, una competició que ha creat la Federació Espanyola de Rugby per fomentar i potenciar la modalitat olímpica de sevens.
En aquesta edició inaugural hi hauran dues seus, Valladolid i València, el proper cap de setmana i el del 15 i 16 de juny, i hi participaran vuit equips: tres de la Divisió d'Honor espanyola: Salvador, VRAC i Ordizia, tres de la DHB; Arquitectura, Bera Bera i Ingenieros Industriales, i dues seleccions: la madrilenya i les Bès7ies.
Els nois del conjunt català han estat enquadrats al grup B juntament amb Salvador, Ordizia i Industriales, i cercaran acabar primers o segons de grup per jugar l'endemà les semifinals d'Or (que permeten la disputa pel títol de les sèries). En cas de finalitzar tercers o quarts, diumenge jugarien per la cinquena plaça del campionat.

54516519_10157105536664288_1951951911775109120_o

Les Bès7ies van posar-se en marxa el mes de març


Pel que fa al campió global de les sèries, en funció de la posició en què s'acabi se sumaran més o menys punts (veure taula), i després de la sèrie de València es mirarà la classificació per determinar-ne el vencedor.
puntuacio series masc
Consulta aquí els horaris de les ESP7S Series.

Els convocats

Per a Valladolid, el seleccionador Àxel Serrano ha confeccionat una llista de dotze jugadors amb els quals ha estat entrenant des de mitjans del mes de març. Amb majoria de noms procedents de la Santboiana i el Sant Cugat, també el Gòtics, el Barça, el BUC i el Poble Nou tindran representació en una convocatòria que combina la joventut i jugadors contrastats a la DH i la DHB.
Aquesta és la convocatòria de les Bès7ies per a les ESP7S de Valladolid:
UE Santboiana: Hugo Pichot, Alberto Millan, Martí Vicente, Nico Francisquelo
CR Sant Cugat: Pablo Ortiz,  Josep Serres, César Ocampo
Gòtics RC: Rafa Nogales, Gabriel Nogales
Barça Rugby: Arti Kovalenko
BUC: Santi Silva
CN Poble Nou: Pau Anguita

logo NUEVO fede fondo TRANSPA

Contacta amb nosaltres