Per fi ha arribat el moment: les Bès7ies viatgen avui cap a Astúries per competir en el Campionat Autonòmic de rugby a VII amb il·lusió de fer un bon paper després d'un mes de preparació.

Els nois, que jugaran a Avilés, intentaran aconseguir un podi, mentre les noies defensen els dos ors aconseguits a Valladolid en l'última edició que es va celebrar abans de la pandèmia.

Els campionats S18

El format de competició serà diferent per a les dues modalitats S18. Per una part, els nois jugaran dissabte dos partits de fase de grups davant Euskadi (11.50h) i Balears (16.34h) amb l'objectiu de quedar líders del Grup C.

Si ho assoleixen, entraran al triangular que decidirà les primeres tres posicions, i per tant s'asseguraran com a mínim la medalla de bronze. Cal actualitzar la convocatòria de les Bès7ies, ja que Jrodi Molina de la UE Santboiana ocuparà el lloc del lesionat Martí Berruezo.

Es podrà seguir el campionat masculí per streaming: campionat de dissabte i campionat de diumenge

El Campionat Autonòmic femení S18 consistirà en una lligua de totes contra totes, sense fase de grups ni playoffs finals. Així, els set equips participants jugaran entre ells (tres partits dissabte i tres diumenge) per definir les posicions definitives.

Catalunya obrirà dissabte el campionat davant Euskadi (10h), seguirà amb Astúries (13h) i tancarà la jornada amb Madrid (15.28h). L'endemà, les Bès7ies s'enfrontaran a Andalusia (9h), a Castella i Lleó a les 12h i finalitzaran el torneig davant València a les 15.28h.

Per seguir el torneig femení: Dissabte: de 10:00 a 12:15 // de 12:44 a 15:00 // de 15:28 a 18:00

Jornada de diumenge

campionat s18 masculi
vampionat femeni s18

 

Format dels campionats S16

A diferència dels S18, el Campionat Autonòmic S16 seguirà el mateix format tant en nois com en noies. Catalunya jugarà en els dos casos una fase de grups (dos partits en masculí i tres en femení) i posteriorment els playoffs.

En el cas dels nois, han de sortir líders del seu grup (contra València i Euskadi) si volen aspirar a podi, ja que els primers classificats jugaran el triangular final per definir les tres primeres places. Les noies, en canvi, jugaran semifinals si queden en primera o segona posició del grup que les enfrontarà a Múrcia, Castella i Lleó i Andalusia.

Els enllaços d'streaming per veure els campionats S16 són els mateixos que els del S18 (compartits més amunt en la notícia.

 

 

campionat masculi s16
campionat femeni s16