Les seleccions catalanes de rugby a VII en categoria S18 tancaran la temporada 2022/23 amb un ambiciós objectiu: revalidar el títol de campions estatals de sevens.

Tant els nois com les noies van guanyar el curs passat la medalla d'or, i enguany a Mallorca intentaran repetir la gesta en un Campionat Autonòmic de diferent format que el S16.

I és que enlloc de una primera fase de grups i les posteriors eliminatòries, els dos tornejos S18 es disputaran amb una lliga a una sola volta, resultant-ne guanyador l'equip que més punts tingui al final del campionat (3 punts per victòria, 2 per empat i 1 per derrota).

En el cas del seleccionat masculí, entrenat per Jordi Justícia, els seus rivals seran Madrid, València, Euskadi, Andalusia, Balears i Galícia, mentre que les noies de Roser Borràs tindran les mateixes rivals exceptuant Mallorca.

Sis i cinc partits respectivament (dividits en dissabte i diumenge), doncs, jugaran les Bès7ies S18, que volen posar punt i final a la campanya amb una medalla penjada al coll.

Convocatòries:

 

4
3