Fotografia de Jaume Andreu

La selecció catalana S16 femenina de rugby a VII es desplaça aquest cap de setmana a la localitat valenciana de Tavernes de Valldigna per disputar-hi el Campionat Autonòmic de sevens.

Un campionat que la temporada passada es van endur les catalanes i que enguany intentaran tornar a guanyar sota les ordres de Roser Borràs i Carla Rodríguez i algunes jugadores que van proclamar-se campiones fa just un any a la mateixa Tavernes.

I és que quatre jugadores (Leire Aguilar, Alèxia Cazalbou, Carlota Barangé i Irene Real) repeteixen convocatòria enguany juntament amb nou jugadores més:

Añadir un subtítulo (1)

El camí per revalidar l'or no serà fàcil, però, i començarà dissabte amb la fase de grups. Catalunya està com a cap de sèrie del Grup A (n'hi ha tres), en el que jugarà contra les Canàries (11.50h), Múrcia (14.34h) i per tancar el primer dia se les veurà amb les amfitriones, València, a les 17.18h.

L'objectiu d'aquesta fase de grups és clar: acabar primeres per així tenir una millor posició en els quarts de final de diumenge, ja que els emparellaments es faran en funció del rànquing dels tres grups de la fase prèvia.

Diumenge per tant, esperen tres partits més, ja siguin quarts, semifinals i final pel títol o els partits de consolació.

Si tot va bé, però, esperem veure i animar les Bès7ies en la final del Campionat Autonòmic de rugby a VII, diumenge a les 15.56h.