Les Bès7ies acaben en quarta posició a les ESP7S de Valladolid

Bona estrena

Les Bès7ies (la selecció catalana de rugby a VII) van debutar en competició oficial aquesta temporada a Valladolid, on s'hi disputava la primera parada de les Espanya Sevens Series (ESP7S).
Aquest torneig naixia enguany sota el paraigües de la Federació Espanyola de Rugby i va convocar al Pepe Rojo vuit equips: Salvador, VRAC, Ordizia, Arquitectura, Bera Bera, Ingenieros Industriales, i dues seleccions: la madrilenya i les Bès7ies, que van començar com un tro el primer dia de competició.

D8nI4wLUwAEuRG8

Albert Millan és el capità de les Bès7ies / Luz Fierro


I és que dissabte el conjunt entrenat per Àxel Serrano va dominar sobre la gespa de l'estadi val·lisoletà, arrencant el dia amb un contundent triomf per 42 a 0 davant l'AMPO Ordizia. El segon matx del dia els va enfrontar amb un dels amfitrions del torneig, el Silverstorm El Salvador, al qual també van vèncer per 19 a 5, i per tancar la jornada van atropellar l'Industriales per 40 a 7.
El segon dia de rugby va ser diferent per a les Bès7ies, que van patir una mica la fatiga i van trobar-se a semifinals un conjunt de l'Arquitectura que practicava un molt bon joc, movent l'ovalada de banda a banda amb criteri per emportar-se el triomf per 14 a 19.
D'aquesta manera les Bès7ies quedaven fora de la final i jugaven el partit pel tercer i quart lloc contra el Salvador.  Els chamizos van aprofitar una trageta groga mostrada a Martí Vicente per agafar avantatge i acabaven vencedors per un ajustat 5 a 10.
D8h1Z2XXUAApUMZ

Les Bès7ies van tenir menys fortuna en els resultats diumenge / Luz Fierro


Així, les Bès7ies finalitzaven el primer dia de les ESP7S Series en quarta posició i sumaven 8 punts en la classificació global que lidera el Bera Bera, vencedor al Pepe Rojo. Aquesta és la taula completa a falta que se celebri la jornada final el proper cap de setmana a València:

  1. Bera Bera - 15 punts
  2. Arquitectura - 12 punts
  3. El Salvador - 10 punts
  4. Bès7ies - 8 punts
  5. Selecció madrilenya - 6 punts
  6. VRAC - 4 punts
  7. Industriales - 3 punts
  8. Ordizia - 1 punt
logo NUEVO fede fondo TRANSPA

Contacta amb nosaltres