L'equip femení de les Bès7ies es posa en marxa

Fotografia de Diego Dolan

Les Bès7ies comencen la feina

La selecció catalana de rugby a VII femenina apujarà el teló el proper dilluns a la Feixa Llarga. Les Bès7ies arrenquen la temporada a l’Hospitalet i ho fan amb una nova cara al capdavant: Pablo Arévalo, entrenador aquesta temporada de la UE Santboiana femení i ex membre de l’staff tècnic de la selecció espanyola de sevens que va disputar els Jocs Olímpics i les Sèries Mundials.
Amb aquest aval, Arévalo posa en marxa l’equip femení de les Bès7ies de cara a la cita més important de la temporada: el Campionat Autonòmic de sevens femení del 29 de juny a Lugo (Galícia). Per començar, el seleccionador ha convocat 22 jugadores de set clubs diferents, que se citaran a la Feixa Llarga dilluns a les 21h.
El nou tècnic no estarà sol, doncs estarà ajudat per Eli Martínez, que entrenarà amb ell sempre que els seus compromisos internacionals li permetin. Martínez ja va entrenar la passada campanya les Bès7ies, que van aconseguir dues quartes posicions als tornejos d’Algarve i Benidorm.

velez_bes7ies_rugbycat

La capitana de la selecció de XV, Judith Vélez, també entrenarà amb els sevens / Diego Dolan


Aquesta és la convocatòria de les Bès7ies:
INEF-L’Hospitalet: Kat Keller, Mercè Viñals, Bea González, Anna Ramón, Carla Rodríguez, Laia Azorín, Alysha Stone, Anna Barbanti
BUC: Magda Verdú, Anna Puigmartí, Sílvia Sicart, Jana Gomà, Aina Trabado, Júlia Trabado, Alba Camacho
GEiEG: Judith Vélez, Paula Xutglà, Cristina Batchellí
CN Poble Nou: Sílvia Julià
Castelldefels RUC: Ani Iglesias
CR Sant Cugat: Eli Segarra
UE Santboiana: Bless Ijeoma Orji

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres