L'Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Rugby va reunir-se ahir de forma telemàtica per aprovar per unanimitat els pressupostos de la temporada 202/21 i el format de les competicions d'aquest curs.

També es va aprovar la memòria esportiva 2019/20 i el preu de les llicències per a aquest curs (el mateix que l'anterior) i el President de la FCR, Ignasi Planas, va encoratjar els clubs a seguir treballant de manera responsable en aquests moments complicats, a més de traslladar tot el suport i compromís per part de la Federació d'ajudar els clubs en tot el que es pugui.

L'Assemblea, que substutuïa la que s'havia de celebrar el mes de juliol però va haver d'ajornar-se a causa de la pandèmia, va donar el vistiplau a l'ajornament de l'arrencada de les lligues catalanes, que si la situació sanitària ho permet començaran el cap de setmana del 28 i 29 de novembre.

Així, la proposta de la FCR va tirar endavant i totes les competicions (des de S14 fins les sènior masculina i femenina) es posaran en marxa el darrer cap de setmana del mes de novembre, podent disputar-se partits amistosos a partir del dia 1 del mateix mes.

Avui mateix publicarem el format de les competicions catalanes per a la temporada 2020/21.