Aquest dijous a l'INEFC de Barcelona es va celebrar l'Assemblea General de la Federació Catalana de Rugby amb la presència de 18 clubs catalans que van aprovar la gestió de la present temporada.

L'Assemblea va arrencar amb la benvinguda del president de la FCR Ignasi Planas, qui va agraïr l'esforç realitzat pels clubs per mantenir els jugadors actius i presents als clubs en un any tan difícil com el que hem viscut.

Malgrat les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19, els clubs han fet una feina excel·lent, i juntament amb la Federació Catalana podem afirmar que la temporada 2021 ha passat amb menys danys del que es podia esperar tenint en compte les circumstàncies.

Un cop acabat el discurs inicial, el cap de competicions de la FCR Marc Sentís i el gerent Juan José Hernández van presentar la memòria d'activitats i els pressupostos tant del curs present com del 2021-22, i totes les propostes van ser aprovades per unanimitat.

 

E5yjLHKXsAo92Qg

 

Novetats de la propera temporada

La gran novetat presentada per la FCR va ser la implementació del Pla Estratègic el·laborat el 2019 i que no es va poder dur a terme el curs anterior per culpa de la Covid-19.

La Federació crearà cinc àrees noves que tractaran diferents àmbits:*

- Escoles: Crear, implantar i desenvolupar les Escoles de Rugby dels clubs.

- Formació: Formació de tècnics, enfocat a les categories entre els 12 i els 18 anys.

- Desenvolupament de club: Assessorar el club en el seu desenvolupament i creixement.

- Desenvolupament físic: Millorar les capacitats físiques dels nostres jugadors i jugadores.

- Formació Ètica i Responsable: Aplicació de la iniciativa FUNREPAR, dirigida pel Doctor Raúl Calvo.

*Més endavant s'explicarà amb detall totes i cada una de les àrees i qui en serà el responsable.

Així doncs, l'Assemblea va refermar el camí que vol seguir la Federació Catalana de Rugby la propera temporada, que ha de servir per tornar a la normalitat esportiva i reprendre el creixement que el nostre esport ha experimentat els últims anys.