Hi ha partits que tot va rodat, que les coses surten perfectes, i dissabte va ser un d'aquests dies per a la selecció S16, que va derrotar les Balears per un escandalós 6 a 97.

Tot i que el partit va començar amb un cop de càstig local al primer minut, immediatament Roger Martínez va estrenar el marcador per als catalans amb el primer assaig quadribarrat.

Aquesta seria la primera de les sis marques que aconseguiria el conjunt de Santi Monteagudo a la primera part, ja que a la segona el degoteig de punts va continuar amb vuit assajos més que van sumar fins el 6 a 97 definitiu.

Així tornaven els joves de la Ginesta amb la tercera victòria consecutiva al sarró i la sensació d'haver crescut molt com a equip durant el Campionat Autonòmic.

Aquest resultat, combinat amb la derrota d'Andalusia amb València, permeten a Catalunya escalar fins la segona plaça de la classificació, tot i que ja sense opcions de disputar el títol perquè Madrid s'ha proclamat campiona amb la derrota andalusa.

Així doncs, només queda defensar la segona posició del Campionat Autonòmic en el darrer partit del torneig, el proper 13 de febrer, a casa contra Castella i Lleó.