Les Bès7ies van quedar-se a un punt del podi al Campionat Autonòmic S18 de rugby a VII. La selecció catalana va acabar quarta i finalitzava el torneig sense la desitjada medalla després d'un torneig irregular en resultats i joc.

El Campionat va començar amb bones sensacions; una fàcil victòria contra Galícia per 5 a 38 i va seguir amb un altre triomf, més treballat, davant l'amfitriona (10 a 21 amb les Balears). Els nois de Jordi Justícia encara van jugar un tercer partit dissabte, en què van empatar a 5 amb la selecció andalusa gràcies a un assaig tardà de Pau Salvatella.

Amb 8 punts a la classificació i totes les opcions vives, Catalunya arrencava la jornada de diumenge contra Euskadi. El combinat basc (que s'acabaria penjant la medalla de plata) va derrotar les Bès7ies per 0 a 15 i allunyava els catalans del seu objectiu.

Malgrat la derrota, les Bès7ies van aixecar-se en el següent partit, tombant València 21 a 22 en el millor partit del campionat i mantenien vives les opcions fins el darrer partit. El comiat dels catalans, però, no va ser l'esperat, ja que Madrid va derrotar clarament els catalans per 43 a 5 i els privava de pujar als graons del podi.

Així, a 1 sol punt de la medalla de bronze, la selecció catalana S18 posava punt i final a un Campionat Autonòmic molt exigent i s'acomiadaven també molts dels nois que durant quatre temporades han defensat els combinats de categories inferiors de la Ginesta.