La selecció catalana S18 masculina va pujar al podi de rugby a VII estatal per tancar la temporada amb una nova medalla penjada al coll. 

Els nois de Jordi Justícia i Jean-Luc Trogno van protagonitzar un torneig en què van anar de menys a més, perdent el primer partit de la fase de grups 7 a 17 davant Andalusia.

Els dos darrers enfrontaments de la fase prèvia, però, les Bès7ies van donar un cop de puny sobre la taula, superant amb autoritat primer a Euskadi 40 a 14 i tot seguit a Múria per 36 a 5.

Segona del Grup A, a Catalunya li va tocar Madrid a les semifinals de diumenge, i com havia passat dissabte, el dia no va començar bé per als catalans, que van perdre 26 a 0

Tot i així, i per tancar el cercle, el partit pel tercer lloc portava a les Bès7ies a enfrontar-se amb Andalusia altra vegada, i a diferència del partit inaugural aquesta vegada Catalunya va dominar amb claredat i amb un 50 a 0 s'adjudicava merescudament la medalla de bronze.

La selecció femenina, quarta

No va tenir tant encert la selecció femenina S18, que va quedar quarta del Campionat Autonòmic. A diferència dels nois, les noies van anar de més a menys, ja que el primer dia van guanyar sense problemes els tres partits de la fase de grups.

Derrotant 39 a 14 a Castella i Lleó, 38 a 7 a Múrcia i 0 a 26 a Madrid, les Bès7ies es plantaven a les semifinals amb confiança.

Però diumenge no van saber jugar en equip i Andalusia les va eliminar de les semis a la pròrroga 19 a 24 i Euskadi les va privar de la medalla de bronze guanyant el darrer partit 7 a 21.