La selecció catalana S14 acaba tercera el Campionat Autonòmic

Bronze per als més joves

La selecció catalana S14 va tornar amb el bronze d’Avilés. El jove combinat català va viatjar divendres a Astúries amb l’ambició i les ganes de fer el millor campionat possible, i després de dos intensos dies de partits, l’objectiu va ser assolit.
El conjunt dirigit per Jordi Molinero, Joan Marty, Joep González i David Sotillo va jugar dissabte la primera fase del torneig contra els combinats de les Balears i Castella i Lleó amb la meta de guanyar els dos enfrontaments i així classificar-se per al grup líder i poder competir per la copa de campions.
Dit i fet, doncs en el primer partit els catalans van atropellar les Balears 41 a 0 i en el segon van aconseguir un ajustat triomf per 7 a 5 que els donava el liderat del Grup C i el passi a les finals.

D4QSHtdWkAApKe4

La selecció, amb la medalla de bronze


Diumenge el dia va ser més dur, amb Catalunya jugant contra Andalusia i Madrid en la brega per ser al graó més alt del podi. En partits de 24 minuts, la selecció de la Ginesta no va poder endur-se la victòria, perdent primer contra els andalusos 12 a 0 i després davant els madrilenys (campions del torneig) per 31 a 0.
Així acabava el Campionat Autonòmic per a Catalunya, amb la mateixa tercera posició que van aconseguir la passada temporada i la satisfacció d’uns jugadors que van deixar-se la pell sobre el camp.

logo fede fondo negro

Contacta amb nosaltres