La selecció catalana de Quad Rugby (rugby en cadira de rodes) juga aquest cap de setmana a Barcelona el II Trofeu Internacional Quad Rugby en el qual hi participaran Itàlia, la República Txeca, un  combinat de la FEDDF i Catalunya.

El format de la competició serà el següent: dissabte jugaran els equips entre ells en una lligueta i diumenge el primer i el segon es disputaran el títol i el tercer i quart el bronze.

Dissabte, Catalunya jugarà el primer enfrontament de la primera fase contra la República Txeca a les 10:50h. A la jornada de la tarda jugarà primer contra Itàlia (15:30h) i el darrer partit d’aquesta fase serà contra el combinat ALL STAR de la FEDDF (19:20h). Tots els partits de la Selecció Catalana es podran veure en directe al Canal Youtube de la FCEDF.

Per a la cita, la seleccionadora Paula Murillo ha convocat els jugadors i jugadores del BUC (impulsor del  Quad Rugby a Catalunya) Javi Giménez, Joan Carlos Fernández, Marc Subirón, Sergi Escobar, Oriol Monràs, Marta Llauradó, Javi Quiles, Xavier Lorca i Christian Páez.