Fotografia de Jordi Elias

La III Supercopa Catalana ja descansa a les vitrines del Baldiri Aleu. No estava gens clar, però, on acabaria, doncs el derbi català va tornar a ser un partidàs empatat fins el final.

La UE Santboiana es va endur la victòria de la Teixonera per un ajustat 20 a 23 i deixava el Barça amb la mel als llavis, després que els culers estiguessin els últims minuts de partit atacant a pocs metres de la marca rival.

De fet, els blaugrana començaven com un tro (14 a 0 en menys de deu minuts amb tries de Dani Barranco i Felipe Alegría), però l'assaig de Juanma Lescano i un cop de càstig de Javier Rojas igualaven el matx, que marxava 14 a 10 al descans.

La represa va portar un partit igualadíssim, amb intercanvi de cops de càstig entre Bauti Güemes i Javier Rojas i un assaig d'Afa Tauli que deixava el partit amb empat a 20 al minut 70.

L'igualada la va trencar Rojas amb un cop de càstig davant de pals a falta de cinc minuts. Cinc minuts tensos d'alta intensitat en què el Barça intentava superar la defensa blava i la Santboiana es defensava amb tot per impedir l'assaig culer.

Així va ser i el club degà tornava a guanyar la Supercopa per segona vegada consecutiva i ja en van dues de les tres disputades des del 2018.