El primer campió del Súper Dissabte va ser el de la categoria més jove de les competicions: la Primera Catalana S14. La UE Santboiana es va endur aquest campionat amb una actuació sublim: derrotant 60 a 6 el BUC a la gran final. 

Els del Baldiri Aleu no van donar marge a la sorpresa, anotant en el primer minut de joc gràcies a un assaig de Dyla Díaz i un altre al minut 7 de Pau Vila

Abans del descans el domini santboià va seguir sent la tònica amb cinc marques més (dos d'Arnau Campdepadrós, i un de Díaz, Pau Vilches i Bernat Fernández), deixant el resultat amb un 41 a 3 gràcies al drop barceloní de Mauro Fernández.

La segona meitat va continuar de color blau i es van veure tres assajos més del Sant Boi (Fernández. Helio Viñas i Eric Figueras) i un cop de càstig de l'obertura del BUC Mauro Fernández que sentienciaven la final amb el 60 a 6.

Així, la jove generació del Baldiri Aleu posava la cirereta a una gran temporada en què han guanyat tots els partits amb contundència i es proclamava campiona de Catalunya S14.