La Santboiana, campió del Campionat de Catalunya S18 de rugby a VII

Campions de sevens

Els cadets de la Santboiana van somriure el passat dissabte a Martorell. L'equip S18 del club del Baldiri Aleu va aixecar la copa de campions del Campionat de Catalunya de rugby a VII malgrat perdre en la final al Torrent de Llops davant el Barça per 12 a 14.
Els del Baix Llobregat, però, havien sortit triomfants de les dues primeres jornades (al Baldiri Aleu i a Vilanova i la Geltrú) amb dues actuacions impecables que els van valdre per acabar primers, i en el còmput global de les tres seus són els campions de Catalunya.
Just per darrera ha quedat el Barça, segon els dos primers tornejos i campió a Martorell. Els blaugrana han estat un adversari temible per als santboians, perdent la primera final per 7 punts i la segona per tan sols 5.