Aquest cap de setmana s’ha jugat la quarta jornada de la Lliga Catalana de Rugby Touch amb la participació del BUC, el CN Poble Nou i el Rugby Club Sitges al camp de la Mar Bella. 

El partit més ajustat va ser el que enfrontava els de Poble Nou amb els de Sitges, igualats a punts a la classificació i que mantenen un nivell de joc molt similar.

La primera part, finalitzada amb un ajustat 2-1 per al Sitges ja donava una idea de la igualtat, i si bé durant els primers minuts de la segona meitat el resultat semblava posar-se de cara per als del Garraf en enfilar-se al 4-1, dues arribades locals amb bones combinacions deixaven el resultat en un estret 4-3 i encara uns minuts per a assolir una remuntada que finalment no arribaria.

 

ClassificacioJ4_LligaTouchCatalunya

 

Amb els resultats del cap de setmana el Touch Rugby Barcelona segueix mantenint la primera posició a un punt dels sitgetans i a tres del Poble Nou, i caldrà veure els prometedors partits que encara han de jugar entre ells per determinar el guanyador de la lliga. Per la part baixa el BUC necessita d’un esforç extra per superar el Caldes.

La pròxima jornada serà el diumenge 23 de Maig a la Foixarda on s’enfrontaran els equips del BUC, Caldes Touch i Touch Barcelona.