La Federació Catalana de Rugby ha canviat, en motiu del Centenari, el seu logotip i ha modernitzat el símbol del rugby català, la Ginesta

Inspirat en el disseny de l'estudiant Laia Gràcia de l'Escola La Llotja i finalitzat per l'empresa Sapristi, el nou logo manté l'essència de l'anterior (que datava del 1994), tot aportant una evolució que el permeti conviure al camp i al món digital.

El nou escut es podrà veure ja a la samarreta que vestirà la selecció catalana masculina en el partit d'aquest diumenge 5 de març contra Suècia.

 

WhatsApp Image 2023-02-28 at 17.19.42
WhatsApp Image 2023-02-28 at 17.19.41

 

Modernitzar mantenint l'essència

Per començar, s'ha optat per una font més nítida i moderna que permet mantenir la llegibilitat i la claredat del nom, però també dona al disseny un aspecte fresc i actual.

També s'han actualitzat les formes dels elements visuals del logotip, però sense perdre la seva identitat original. Els colors, les formes i la disposició general dels elements són reconeixibles (la ginesta, la senyera i el verd del camp de rugby).

En resum, el nou logotip reflecteix el compromís de la Federació amb la modernitat, alhora que manté les arrels i l'essència que han portat el rugby català a complir 100 anys.