Després que les mesures preses per la Generalitat de Catalunya a instàncies del Procicat hagin aturat totes les competicions i entrenaments esportius d'àmbit català des del 30 d'octubre, la Federació Catalana de Rugby planifica l'arrencada de les competicions per a mitjans de gener.

Ahir es va reunir la Junta Directiva de la FCR per afrontar la problemàtica, i amb la voluntat de poder arrencar tan aviat com sigui possible vetllant sempre per la seguretat de jugadores, entrenadors i membres de l'staff, es va decidir començar les competicions el 16 de gener.

Cal tenir en compte que aquesta planificació està supeditada a les mesures que prengui el Procicat, doncs tot i que el proper dilluns 23 de novembre està marcat com el dia en què s'iniciarà la desescalada de les mesures vigents, no se sap del cert si la pràctica esportiva estarà permesa o en quines condicions.

En el supòsit que es pugui entrenar a partir d'aquest dia 23 i jugar amb normalitat, la FCR ha decidit que a partir del 7 de desembre es podran celebrar partits amistosos i les competicions arrenquin el cap de setmana del 16 i 17 de gener (des de les Divisions d'Honor Catalanes fins les escoles). Així es donaria marge als equips per preparar-se degudament i afrontar amb garanties la lliga.

Cal insistir que aquesta planificació va lligada a les decisions que prengui el Procicat, que evidentment no depenen de la FCR però són condició indispensable per poder entrenar i jugar.

Aquest serà el calendari de la temporada 2020/21 si les previsions es compleixen i les mesures ho permeten:

 

project calendari 2021

*En gris, les dates en què es poden disputar amistosos.

*En groc, la data límit marcada per la FER en què pot acabar cada categoria.

*Les jornades en vermell indiquen la fase prèvia de les categories masculines i de formació.