Fotografia d'UFEC

La Federació Catalana de Rugby va rebre ahir un premi a la 27a Festa de l'Esport Català organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i el diari Sport.

El guardo arribe pels 100 anys que va complir la FCR el 2023, una xifra que demostra l'arrelament i la força del nostre esport al país i que posa els fonaments per seguir creixent.

Ignasi Planas, president de la FCR, va recollir el premi i en va descriure el seu significat: "Els que dediquem esforços i energies al rugby a casa nostra sabem els reptes que se'ns plantegen, i rebre un premi que posi en valor la feina feta durant 100 anys per moltíssimes persones és un reconeixement a tots aquells que han aportat el seu gra de sorra perquè el rugby català sigui una realitat cada vegada més difícil d'ignorar".

La gala, celebrada al Port Vell de Barcelona, va reconèixer esportises catalans de primer ordre com Aitana Bonmatí i Jordi Xammar com a millors esportistes de l'any o Josep Guardiola i Laia Sanz com a millor entrenador i esportista extraordinària respectivament.