La Federació Catalana de Rugby ha llançat avui la campanya de fidelització i captació de jugadors i jugadores "Val La Pena".

La campanya publicitària consisteix en varis vídeos que es publicaran a la xarxa social Instagram i pels canals de la FCR de Facebook, Twitter i Youtube.

Aquestes peces audiovisuals estan adreçades sobretot al públic més jove, amb la intenció de donar a conèixer el rugby entre els adolescents de Catalunya i també de recuperar els jugadors i jugadores que degut a la pandèmia van haver de deixar els seus clubs.

La campanya ressalta les característiques que fan especial el rugby i té com a principals protagonistes els jugadors internacionals Pol Pla i Anna Puig.

Durant el mes de setembre, doncs, els canals habituals de la FCR aniran plens d'imatges, vídeos i publicacions relacionades amb la campanya Val La Pena, que vol ajudar als clubs a augmentar el nombre de jugadors i jugadores.

Pots visitar la pàgina web de la campanya a rugby.cat/val-la-pena i veure els vídeos al nostre canal de Youtube de la FCR.