La Federació Catalana de Rugby ha arribat a un acord amb Nationale Nederlanden per facilitar la incorporació al mercat laboral de jugadors i jugadores de rugby amb aquesta empresa asseguradora, la més important dels Països Baixos.

Mitjançant aquest acord que s’ha firmat, els jugadors i jugadores que ho vulguin podran accedir al procés de selecció per incorporar-se a Nationale Nederlanden, que aposta pels esportistes per ampliar la seva xarxa de talent comercial.

Una aposta que inclou horaris flexibles adaptables a les competicions dels esportistes, unes condicions que permeten la conciliació entre la competició i preparació que demana el rugby i una carrera professional adequada.

Nationale Nederlanden reforça amb aquest conveni signat amb la FCR el seu pla “Talent”, que compta amb altres federacions de l’estat (com la Federació Catalana d’Hockey), altres clubs (com el VRAC) i amb el suport també del CAR de Sant Cugat i ja compta amb casos d’èxit amb la incorporació de diversos esportistes.

Per rebre més informació sobre aquest acord, envieu un mail a gerencia@rugby.cat