La Federació Catalana de Rugby i Mutuacat han arribat a un acord de col·laboració per aquesta temporada 2023/24. L’entitat reforça el seu vincle amb el rugby català mitjançant una aportació econòmica que ajudarà a la promoció del nostre esport i fa visible així el seu compromís amb el creixement del rugby.

La relació entre la FCR i Mutuacat ve de lluny: són nou anys ja de compromís en què els jugadors i jugadores han pogut gaudir dels múltiples centres reaprtits per tot el territori que la mútua té a disposició per cuidar de la salut dels rugbiers.

Mutuacat, una entitat catalana sense ànim de lucre, es vincula de manera especial amb el rugby català i referma el seu compromís amb els valors que aquest representa: solidaritat, esforç i salut.

El president de la FCR, Ignasi Planas, valora així aquest acord de patrocini: “Mutuacat ens estén encara més la mà i ens fa confiança amb aquest conveni, ajudant al rugby català en la seva promoció perquè pugui arribar a més gent. Estem molt contents de poder comtpar amb la seva confiança i esperem poder reforçar més aquest vincle en el futur”.

Per la seva banda, Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, ha expressat la seva satisfacció en els termes següents: “Ens sentim molt orgullosos de comptar una temporada més amb la confiança de la Federació Catalana de Rugby i d’esdevenir-ne patrocinadors. Admirem, com a entiat social i solidària, el seu codi ètic i l’esportivitat i companyonia”.

Ignasi Planas i Leo Martínez, adjunt a la Direcció General de Mutuacat, han signat un conveni de col·laboració fins al 31 d’agost del 2024.