La FCR convoca la Jornada del Rugby Català "Jo jugo"

"Jo jugo" convoca els capitans

El Pla Estratègic del Rugby Català segueix avançant, i després de l'exitosa jornada de l'1 de maig, "Projectant el Futur", en què presidents i directors esportius/entrenadors van compartir, debatre i analitzar les diferents realitats i problemàtiques del nostre rugby, ara és el torn dels vertaders protagonistes: els jugadors.

És per això que la comissió del Pla Estratègic convoca juntament amb la Federació Catalana de Rugby  la Jornada del Rugby Català "Jo jugo" en què el capità/na del primer equip masculí i/o femení de cada club de Catalunya està convocat el proper divendres 31 de maig a les 18h a l'INEFC Barcelona.

A la universitat barcelonina els capitans de cada equip seran la veu dels seus equips i clubs, doncs seria ideal que el capità i/o capitana parlés en representació de la resta de capitans i jugadors del club, i així poder traslladar les seves inquietuds, tot buscant també incentivar la complicitat entre els capitans i capitanes de cada club.

58652667_10157203272909288_9026398828000968704_n

La Jornada "Projectant el Futur" va reunir 40 clubs.

Després de la jornada de l’1 de maig en què van participar gairebé la totalitat dels presidents i directors esportius dels clubs catalans de rugby, la comissió formada per Pedrona Serra, Fredy Joven, Marià Pasarello, David Carreras i Jordi Solà segueix treballant per dissenyar el Pla Estratègic del Rugby Català.

Sense cap dubte aquesta és una iniciativa sense precedents però per a què sigui exitosa la col·laboració de cada club és fonamental. Si pensem en millorar el rugby català, ho hem de fer tenint en compte la veu dels grans protagonistes del joc.

Els capitans/es del primer equip de cada club es poden inscriure en el següent link:

https://forms.gle/UTuWAcMpX7MxkrpSA

Planificació Jornada "Jo jugo"

logo NUEVO fedeRACIO CATALANA RUGBY fondo NEGRO

Contacta amb nosaltres