La Divisió d'Honor Catalana Vueling ja coneix els dotze equips que la formaran. Després d'una última jornada de fase prèvia d'infart, en la qual tretze conjunts es disputaven les vuit places finals, la màxima competició masculina ja té aspirants.

Als classificats fa dues jornades (Cocodrils, Tarragona, Gòtics i CEU) se li han afegit Químic, Sant Cugat "B" i Barça "Blau" (Grup A), INEF Lleida i Senglars de Torroella (Grup B) i Sitges, Quebrantahuesos i Banyoles-Garrotxa (Grup C).

Així, tres equips participaran per primera vegada a la DHC (Cocodrils, Senglars i Quebrantahuesos), mentre que els habituals de les darreres temporades (Gòtics, Sitges, Químic, Lleida, CEU o Barça) no es perdran tampoc la cita.

Aquesta tarda es publicarà el calendari de la lliga, que arrenca aquest proper cap de setmana amb la primera de les onze jornades de la fase regular. Els sis primers classificats disputaran els playoffs: els quarts de final se celebraran el 29 de març, les semifinals el 5 d'abril i la final a la Foixarda el 19.