Fotografia de Marulah Fotos

Quatre jornades després de l'inici de la competició, la Divisió d'Honor Catalana Vueling encara no té cap candidat confirmat... però hi ha equips que tenen molts números per ser-hi.

Al capdavant del Grup A de la fase prèvia hi trobem els Cocodrils de Viladecans, un dels tres conjunts imbatuts fins el moment. Amb un partit menys jugat (ja han gaudit de la jornada de descans), els Cocos sumen 13 punts seguits pel Sabadell, el Sant Cugat "B" i el Manresa que empaten a 9 punts.

El Químic i el Barça "Blau", uns fixes en els playoffs de la DHC Vueling dels darrers anys, persegueixen la quarta plaça amb 7 i 6 punts, mentre el Terrassa tanca la taula amb 5.

71831102_2441241249297014_64647306573512704_o

 

Al Grup B és el Tarragona el conjunt que fins ara domina la lliga amb 14 punts, un més que el Gòtics, que amb 13 punts i els tres partits guanyats és un altre dels equips que no coneix la derrota en aquests primers compassos de temporada.

Tancant les posicions que classifiquen per a la fase final de la DHC empaten a 9 punts el Lleida i els Spartans mentre el Torroella i el Mataró (que jugaran el seu partit pendent aquest diumenge en directe per la TV i Xala.cat) els persegueixen amb 6 i 5 punts. Tanca la classificació el Badalona encara sense cap punt sumat.

Un altre dels clàssics de la lliga, el CEU, lidera el Grup C amb 15 punts, 1 més que l'imbatut Sitges. El Banyoles-Garrotxa i el Quebrantahuesos aragonès ocupen les places que classifiquen, mentre Castelldefels amb 6 punts, Poble Nou "B" amb 5 i BUC "B" amb 0 completen la taula.