La Divisió d'Honor Catalana Vueling comença finalment aquest cap de setmana. Després de set jornades de fase prèvia, els nou millors equips masculins de Catalunya s'enfrontaran a la lliga final.

La DHC comptarà amb habituals com l'INEF Lleida, el Barça Blau, el Químic o el CEU, que han arribat tots els anys a la competició, d'altres menys regulars en la seva cita amb la lliga com el Quebrantahuesos, els Cocodrils o els Senglars, i dos debutants: el Sabadell i el Vilafranca.

Aquests nou conjunts s'enfrontaran una vegada al llarg de les deu jornades per intentar acabar entre els sis primers classificats, o el que és el mateix, acabar en posicions de playoff.

I és que un cop acabada la fase regular (la desena jornada és el 13 de març) es jugaran els playoffs: la fase de quarts (tercer contra sisè i quart contra cinquè) el 27 de març, les semifinals el 3 d'abril i la gran final el 10 d'abril.

La Divisió d'Honor Catalana Vueling busca un nou campió aquesta temproada 2021/22 després que el Sitges se l'endugués la passada campanya per segona vegada.