Aquest cap de setmana s'han definit els participants de la Divisió d'Honor Catalana Femenina deprés que es disputés la tercera i última jornada de la fase prèvia.

El primer equip en fer la feina va ser la UE Santboiana, que al Pitort de Castelldefels no va donar marge al dubte. Amb un contundent 7 a 81, les del Baldiri Aleu acabaven amb 10 punts la fase de grups i confirmaven la seva classificació i la del VPC Andorra, que havia derrotat el CRUC/Cornellà en la primera jornada.

Al Grup B el Poble Nou també va demostrar estar en bona forma derrotant el Sant Cugat "B" per 36 a 7 i es classificava per a la DHC com a primer de grup. Amb aquest resultat, l'INEF Lleida també es guanyava la plaça a la màxima categoria després d'haver vençut les santcugatenques a domicili en la jornada anterior.

Per últim, al Grup C l'Hospitalet i l'INEF/Barça van disputar el partit més emocionant de la jornada, ja que qui guanyés el partit quedava dins de la DHC i qui el perdés en quedava fora.

L'enfrontament no va decebre, ja que al minut 49 el marcador de la Feixa Llarga mostrava un empat a 10 que va trencar al minut 61 la pilar local Jana Gómez, però no va ser fins el 77 que un cop de càstig de Raquel Ojeda va certificar la victòria de l'Hospitalet per 18 a 10, i de retruc, la classificació del CEU per a la DHC.

Així doncs, Santboiana, Andorra, Poble Nou, INEF Lleida, Hospitalet i CEU seran els participants de la Divisió d'Honor Catalana, que coneixerà el calendari aquest dijous a les 12h, quan se celebri el sorteig a la seu de la Federació Catalana de Rugby.