Després de gairebé dos mesos de competició, la Divisió d'Honor Catalana Vueling ja ha superat l'equador de la fase regular.

La màxima competició masculina ha disputat sis jornades i d'aquestes en surt un clar dominador: el Químic ER. El conjunt barceloní compta tots els partits per victòries i suma 26 punts al capdavant de la taula.

Els de la Teixonera superen per 4 punts el Gòtics, el Lleida i el Sitges, que empaten tots tres a 22 punts i persegueixen les dues primeres places de la lliga que donen accés directe a les semifinals.

Però tan sols dos equips podran gaudir d'aquests seients privilegiats, mentre que del tercer al sisè hauran de disputar una eliminatòria prèvia (tercer contra sisè i quart contra cinquè) per intentar passar a les semis.

82099578_2657859630968507_7562070242856271872_o

 

Cinc jornades per al final

En aquesta lluita per les posicions de playoffs hi trobem per sota del triple empat el Barça "Blau" amb 20 punts, i dos equips més que també es troben igualats: el CEU i el Quebrantahuesos, amb 14 punts cada un.

Precisament aquests conjunts s'enfrontaran dissabte al Sitari per trencar la igualada, mentre per sota el Banyoles-Garrotxa (10 punts), el Tarragona (8p) i els Cocodrils (7p) persegueixen amb esperança els barcelonins.

Tancant la classificació hi trobem els Senglars de Torroella, amb una victòria, i el Sant Cugat "B", que encara no ha pogut celebrar cap triomf.

Així doncs, la DHC Vueling viurà fins el 22 de març el desenllaç de la fase regular amb la gran majoria d'equips involucrats en la lluita per ser, el mes d'abril, a les eliminatòries per aixecar la copa de campions.