Fotografia de RC L'Hospitalet

Cap de setmana de finals a la Copa Catalana S16. Després de dues jornades celebrades, dissabte es jugaran els partits definitius de la Copa Or i Argent, en què Gòtics i Barça i Hospitalet i Senglars es disputaran els títols respectivament.

El derbi barceloní entre Gòtics i Barça decidirà el campió de la Copa Catalana Or dissabte a les 19h a la Foixarda després que els Mamut guanyessin els tres partits disputats (els dos de triangular i el duel amb el BUC) i el conjunt blaugrana només n'hagi perdut un (de triangular davant la Santboiana).

D'aquesta manera Gòtics i Barça es trobaran per primera vegada en partit oficial aquesta temporada després que tots dos quedessin fora de la final de la lliga S16.

Pel que fa a la Copa Argent, l'Hospitalet rebrà a la Feixa Llarga els Senglars de Torroella aquest dissabte a les 12 del migdia.

Els del Baix Llobregat han arribat a la final superant dos durs partits als quarts i a les semifinals; primer van derrotar 33 a 27 el CN Poble Nou i a semis van vèncer a Tarragona 31 a 34. Per contra, els Senglars han guanyat àmpliament els seus duels, derrotant 80 a 5 el Castelldefels i 95 a 0 el Barça Grana.