La Comissió Mèdica de la Federació Catalana de Rugby ha elaborat un document que serveix de guia als clubs i jugadors de cara al retorn als entrenaments. El document “Rugbi Català: Post COVID19” ha estat escrit pels doctors César Abellán, Jordi Bachs, Carlos Fernández, Antonio Jansana de Leyva, Rita Sahún i Andreu González.

El document s’ha elaborat tenint en compte les recomanacions de les diferents entitats esportives, nacionals i internacionals, del govern, i de les diferents societats mèdiques en relació a la malaltia COVID-19. El document s’haurà d’anar actualitzant en funció de les novetats que vagin sorgint i de les recomanacions governamentals.

Pots consultar i llegir detingudament el document sencer, però aquest és el decàleg de les normes i recomanacions que cal seguir i que s’especifiquen al document:

Què menjar_ Verdura (dos cops al dia) Fruita (3 cops al dia) Poteïna magre_ peix, pollastre, ous o llegums (2 cops al dia) Cereals en forma de pa, pasta i arròs integral (3-5 cops al dia) Làctics desnatats (2 (4)

 

Document Comissió Mèdica FCR: Rugbi Català: Retorn post Covid-19

Certificat World Rugby per als membres del cos tècnic: https://playerwelfare.worldrugby.org/?documentid=module&module=37

Qüestionari d'autoavaluació per a jugadors: QuestionariCOVID19.docx