La selecció catalana masculina en categoria S18 estrenarà entrenador aquesta temporada. Jordi Justícia, qui va dirigir el Sant Cugat entre el 2010 i el 2016 (aconseguint l'ascens a la Divisió d'Honor "B" i va quedar-se a les portes de la Divisió d'Honor estatal) serà l'encarregat d'entrenar el combinat cadet de la Ginesta.

Vinculat al rugby des de ben jove, Justícia va jugar al CD Puig Castellar, el CN Barcelona, l'USAP Barcelona i el Sant Cugat, a més de ser seleccionat per Catalunya en vàries ocasions.

Als 45 anys, Justícia ha passat per les banquetes de diferents clubs, incloses les de la selecció catalana aleví i la selecció catalana femenina. 

Ara, el seu repte serà agafar les regnes dels cadets de la Ginesta, que sumen dos subcampionats consecutius sota les ordres de Toti Ribas, qui deixa el càrrec després de dues temporades.

47193928_1952155931538884_5191401260724518912_o

 

Comença el camí

El primer pas de Jordi Justícia com a seleccionador serà aquest proper dilluns 30 de setembre a les 19.30h al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat, quan 42 jugadors de dotze clubs diferents realitzin la primera sessió.

Llista de convocats:

Barça Rugby: Lucas Alegría, Ian Pinto, David Garro, Guillem Roma

Castelldefels RUC: Eduardo Martirena

CN Poble Nou: Oriol Fariñas

CR Sant Cugat: Teseu Camps, Noah Cánepa, Sergio del Val, Álvaro García, Josep Gruart, David Hinojosa, Lluc Hinojosa, Carles Larriba, Marc Martínez, Pablo Pérez, Marcos Roca, Guillem Simó, Marcel Sirvent, Imanol Urraza, Bernat Velasco, Felix Wiedemann, Ignasi Rodríguez, Jordi Molina

Gòtics RC: Pau Rico, Ankheraba Drame

Manresa RC: Marcel Romera

Químic ER: Andrés Burgos-Bosch, Adriel Castro, Bruno Rigau

RC L'Hospitalet: Pau González, Jared Herrero, Juan Miguel Las Heras, Jefry Manuel Pérez

RC Martorell: Pol Albi

RC Sitges: Zak Butlerâ, Luka Campos, Max Griera, Bruno Noguera, Pol Rivero, Pol Vallès, 

RC Badalona: Arnau Oncins