Fotografia de Víctor Riu

La primera volta de la Divisió d'Honor Catalana Femenina ha arribat a la seva fi. Després de dos mesos i mig de competició i sis jornades disputades, el Poble Nou segueix al capdavant de la lliga amb uns números perfectes: sis victòries en sis partits.

Les noies entrenades per Roger Martínez han posat la cirereta a la primera volta aquest passat dissabte a Lleida, on han guanyat 10 a 12 i mantenen els 6 punts de marge respecte a la Santboiana.

Un assaig d'Anna Rodríguez al minut 8 posava el 0 a 7 al marcador, però el try d'Andrea Sànchez al quart d'hora retallava la diferència i el partit marxava al descans 5 a 7. A la segona part es va repetir la seqüència, amb una marca per banda (Berta Gríful per al Poble Nou i Aina Villalba per a l'INEF) i les de la Mar Bella marxaven amb el triomf al sarró i tanquen la primera part de la competició invictes i amb la millor defensa (60 punts encaixats).

I de la millor defensa al millor atac, ja que la Santboiana (163 punts anotats) va tornar a fer gala de la seva potència ofensiva guanyant 5 a 26 a la Guinardera. Les del Baldiri Aleu van sumar la quarta victòria liderades pels 16 punts al peu d'Ona Monés, la líder en xts transformats del campionat.

347256660_190108366858002_9011772345576363915_n

Els assajos d'Alejandra Castro i Núria Jou van arrodonir el triomf de les del Baix Llobregat contra el Sant Cugat "B" i posen distància amb les seves perseguidores, tot mantenint la persecució al líder Poble Nou.

L'únic equip que va guanyar a casa aquest cap de setmana va ser el VPC Andorra, que va endur-se el partit davant el Fènix per 33 a 22. Quatre assajos andorrans (inclòs un de la trywoman Miren Barciela) sumats als 13 punts amb el peu de Cristina Modesto van servir a les de Prada de Moles per assegurar-se els 4 punts i s'enganxen de nou a la lluita per acabar entre les quatre primeres places que donen accés a les semifinals per al títol.