Fotografia d'Andrea Sánchez

El CN Poble Nou és el nou líder de la Divisió d'Honor Catalana Femenina després de guanyar aquest dissabte el partit de la jornada 7. Les barcelonines van vèncer 7 a 21 a la Caparrella i aprofitaven que la Santboiana va ajornar el seu enfrontament per empatar a 23 punts amb les del Baix Llobregat al capdavant de la classificació.

L'equip de la Mar Bella es plantava a Lleida amb la recent mala notícia de la greu lesió de la seva capitana Clàudia Pont, que després de trencar-se el genoll en el darrer enfrontament es perdrà tota la temporada.

La baixa de Pont, però, no va descentrar les poblenovines, que van tornar a mostrar-se molt solvents en defensa (menys de 10 punts encaixats per partit) i a la mitja hora s'avançaven amb una marca de Maria Campos que transformava Nerea Sagasti.

La mateixa Campos tornava a anotar a l'inici de la segona meitat per posar el 0 a 14, i Laia Melià, al minut 66, sumava el quart assaig en el seu compte particular de temporada per certificar la victòria de les visitants.

No van poder endur-se el bonus ofensiu, però, ja que l'INEF Lleida va acomiadar-se del matx amb un try de Mama Cecilia Gomes que impedia la bonificació del Poble Nou i deixava el 7 a21 definitiu.

Amb aquest resultat el CNPN és líder de la DHC abans de visitar el CEU dissabte que ve en el partit suspès de la jornada 5 i amb la vista posada, a mig termini, al duel que les enfrontarà amb la UE Santboiana el proper 18 de febrer.